Sport

Er nannte den Laden „Mauro Icardi Let Me Be Your Love“: Wir haben keine Dzeko-Tücher, möchten Sie welche von Zaha und Mertens?

Werbung

Mauro Icardi’in „Let Me Be Your Love“ Kahvaltı Salonu

Mauro Icardi Aşkın Olayım kahvaltı salonu, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde sosyal medyada sıcak bir konu haline geldi. Mağazanın sahibi Murat Kaçar, neden Mauro Icardi adını verdiğini ve sonrasında neler yaşadığını anlattı.

Murat Kaçar’ın Icardi’ye duyduğu sevgi ve kahvaltı salonunun adı

Galatasaray taraftarı olan Murat Kaçar, Mauro Icardi’nin performansından etkilenerek mağaza ismini değiştirmeye karar verdiğini açıkladı. Kaçar, Icardi adını seçtikten sonra gelen müşterilerle yaşadığı eğlenceli anıları da paylaştı.

Kaçar, Icardi’nin Galatasaray taraftarları arasındaki popülaritesinden bahsederek, mağaza adının sosyal medyada yayılmasının ardından gelen ilginç talepleri ve tepkileri anlattı. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarından gelen mizahi diyaloglar da dikkat çekiciydi.

Icardi ile hayaller ve futbol karşılaştırmaları

Kaçar, Mauro Icardi ile tanışıp imzalı formasını almanın büyük hayallerinden biri olduğunu belirtti. Ayrıca Icardi’yi Galatasaray’ın efsane futbolcusu Hagi ile karşılaştırarak, Hagi’yi futbol anlamında öne çıkardı.

Diğer ilginç detaylar arasında, kahvaltı salonu sahibi Kaçar’ın sarı-kırmızı renklere duyduğu sevgi ve evinin dışını boyama isteği yer alıyordu.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Überprüfen Sie auch
Schließen
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"