Der teuerste Transfer in der Geschichte von Beşiktaş: Beşiktaş nutzte die Option von Al Musrati

Beşiktaş Transfer Haberleri: Ali Mohamed Al-Musrati Satın Alındı

Beşiktaş Kulübü, Ali Musrati’nin Braga’dan geçici olarak kiraladığı dönem boyunca kullandığı serbest kalma bedelinin alındığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulübün yaptığı açıklamada, „2023-2024 sezonunda SC Braga Kulübü’nden geçici olarak altı ay için transfer edilen profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati’nin kalıcı transfer hakları“ belirtildi. 2. transfer kayıt döneminde, kulübümüz tarafından 30.06.2027’ye kadar 11 milyon Euro karşılığında alınmıştır. Oyuncunun 12 milyon Euro’ya alındığı belirtildiği açıklamada, 30.06.2027’ye kadar oyuncuyla anlaşmaya varıldığı belirtildi. Al-Musrati, Beşiktaş’ın tarihindeki en pahalı transferi olarak 12 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle transfer edildi.

Beşiktaş, Ali Mohamed Al-Musrati’nin sözleşmesinde bulunan 11 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı.

Kulüp, transferle önemli bir adım atmış ve takımı güçlendirmiştir. Al-Musrati’nin Beşiktaş kariyeri ve takıma katkıları heyecanla beklenmektedir.

Ali Mohamed Al-MusratiBesiktasBragadauerhafter TransferErfahrungsberichtFußballspielerKarriereKaufoptionOffenlegungsplattformteurer TransferTransferVereinbarung
Comments (0)
Add Comment